Κοινά εργαλεία εγκατάστασης των κουμπιών του νήματος

Κοινό ένθετο σύρμα σύρμα: υψηλής αντοχής, υψηλής ακρίβειας, επιφανειακό φως κόμπος της ψυχρής έλασης ακριβή μορφή του σχήματος διαμαντιού ανοξείδωτο χάλυβα σπειροειδής πηνίο σύρμα για υψηλής ακρίβειας εσωτερικό και εξωτερικό σπειρώματα ομόκεντρο, βίδα χάλυβα που τοποθετούνται καλά μετά το σχηματισμό μιας εσωτερικής υψηλής ακρίβειας νήμα σύμφωνα με τα διεθνή πρότυπα, η απόδοσή του είναι καλύτερη από το εσωτερικό νήμα που σχηματίζεται από την άμεση επίθεση του καλού.

Μετά την τοποθέτηση του νήματος του σύρματος, η ζώνη αντοχής με οπές με σπείρωμα εξαρτάται από τις ανοχές κατασκευής των επιφανειών εισαγωγής σπειρώματος σύρματος και από τις ανοχές των οπών εισαγωγής των νημάτων του σύρματος. ανοχές ανοίγματος τοποθέτησης, ανάλογα με την ακρίβεια των οπών τοποθέτησης βιδών σύρματος, συχνά σχηματίζοντας 6Η, κατηγορία υψηλής ακρίβειας ανοχής έως 5Η, 4Η. ενιαίο πρότυπο κλωστής 2Β, 3 β. Επιλογή ειδικής ένδειξης νήματος καλωδίου για τη ζώνη ανοχής που απαιτείται για τη χρήση μονάδων με βάση μεθόδους βρύσης και βρύσης (επίθεση, επίθεση) και λίπανση και ούτω καθεξής, για να εξασφαλίσετε την ακρίβεια και τις απαιτήσεις σας.

Όταν εγκαθιστούμε βιδωτά προϊόντα, πρέπει συχνά να χρησιμοποιούμε εργαλεία νήματος, να πεθαίνουμε και να έχουμε το πιο συνηθισμένο απόθεμα. Αυτή η συσκευή μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί ως εργαλείο επεξεργασίας ή σωστή επεξεργασία των σπειρωμάτων σπειρώματος, ρυθμιζόμενη βίδα, χειροκίνητη επεξεργασία ή να εγκαταστήσετε χρησιμοποιημένες μηχανές σε απόθεμα.