καμία εισαγωγή νήμα Τανγκ

Chat τώρα
Λεπτομέρειες προϊόντος

Καμία εισαγωγή Tang,επίσης γνωστό ως καμία εγκατάσταση χειριστεί ένθετο νήμα,είναι διαθέσιμη σε τυφλή τρύπα.

Υιοθέτησηκαμία εισαγωγή Τανγκ(χωρίς εγκατάσταση λαβή) για εγκατάσταση τυφλή τρύπα να αποφύγετε πολλά προβλήματα, για παράδειγμα, με ένα ελεύθερο τρέξιμο ένθετο νήμα, οφείλεται να χειριστεί σεβόμενη τη βίδα, είναι πολύ ενοχλητικό ναΒγάλτετο tang μετά την εγκατάσταση και φινίρισμα διακοπή ειδικότερα, tang, μικρά μεγέθη που ασκεί κακή επιρροή στην αποδοτικότητα της εγκατάστασης και μαςηλικίαένθετο νήμα.

αλλά το εργαλείο εγκατάστασης τουκαμία εισαγωγή Τανγκείναι τόσο ίδια με εκείνη του ελεύθερο τρέξιμο ένθετο νήμα.

Ένα άκρο του ένακαμία εισαγωγή ΤανγκείναιόπωςΚώνος που ανέρχεται σε δύο ή τρεις σπείρες, και του εργαλείου εγκατάστασης είναι άξονας με σπείρωμα πυρήνων που θα συντονίζει με κωνικό άκρο τουκαμία εισαγωγή Τανγκνα βίδα ένα ένθετο σε μια τυφλή τρύπα, η οποία είναι αρκετά απλή. Μετά την εγκατάσταση, το κωνικό άκρο θα είναι σωστό στα μέρη κατευθυντήριο νήμα τρύπα, η οποία μπορεί να είναι ένας καλύτερος τρόπος για τη βελτίωση της ενσωμάτωσης δύναμη πέρασμα κλωστής σε βελόνα ένθετο, εν τω μεταξύ, η εγκατάσταση δεν θα επηρεάσει τις ΗΠΑηλικίατουτο αποτελεσµατικό µήκος ένα δακτύλιο.

Διατίθενται σε διάφορα μεγέθη είναι από M5 - M16. 


Changling είναι ένα διάσημο εργοστάσιο ένθετο νήμα κατασκευαστής απευθείας πώληση προϊόντων με πιστοποίηση ISO, Καλώς να αγοράσουνκοσμήματα σύρμα κανένα νήμα tang εισαγωγή από εμάς.
Εξεταστική