Ένθετο νήμα χωρίς έμβολα

Chat τώρα
Λεπτομέρειες προϊόντος

Ανοξείδωτα ένθετα νήματος   που είναι   διπλής κατεύθυνσης, σχεδίασης σύρματος, σχεδιασμένο να προσφέρει το ίδιο αξιόπιστο , μόνιμο, ανθεκτικό στη φθορά βιδωτό σπείρωμα, το οποίο εξαλείφει πλήρως την ανάγκη για διάλυση και ανάκτηση. Γενικά, τα ένθετα των συρμάτινων σπειρωμάτων χρησιμοποιούν ένα μικρό κομμάτι υλικού στο κάτω μέρος του ενθέματος για να παρέχουν ένα σημείο σύλληψης για τα εργαλεία εγκατάστασης, καθιστώντας δυνατή και διευκολυνόμενη την εγκατάσταση. Η τάνγκ πρέπει να σπάσει και να αφαιρεθεί μετά την εγκατάσταση.

Ωστόσο, τα έμβολα χωρίς έμβολα μπορούν να εγκατασταθούν χωρίς τη χρήση ειδικού εργαλείου και να τοποθετηθούν σε κάθε άκρο του παρεμβύσματος πηνίου, αντί να τοποθετηθεί ένα τάνγκο στο ένα άκρο των ενθέτων. Η απουσία ενός tang εξαλείφει τον κίνδυνο να έρθει η metal tang σε κρίσιμες για την ασφάλεια εφαρμογές, όπως κινητήρες ή ηλεκτρονικό εξοπλισμό.

Στην πραγματικότητα, τα ένθετα Tangless Thread είναι πανομοιότυπα με τα τεντωμένα ένθετα με κάθε τρόπο εκτός από τη μέθοδο εγκατάστασης και αφαίρεσης τους.

Τα ενθέματα χωρίς έμβολα παρέχουν πολλά πλεονεκτήματα έναντι των παρεμβυσμάτων.

Επιτρέπουν την μη καταστροφική απομάκρυνση του ενθέματος. Τα αντικολλητά ένθετα ρυθμίζονται εύκολα και εύκολα αφαιρούνται μετά την εγκατάσταση.

Διατίθεται σε ανοξείδωτο χάλυβα.

Εγκεκριμένο για χρήση σε στρατιωτικά προγράμματα. Ο σχεδιασμός διπλής κατεύθυνσης εξαλείφει κάθε ανάγκη για συγκεκριμένο προσανατολισμό εισαγωγής.

Τα έμβολα χωρίς έμβολα διατίθενται σε ελαστικές ποικιλίες Free Running, Screw Locking και ταινίες και σε μεγέθη Inch & Metric.

 

Πλεονεκτήματα:

· Ισχυρότερη δύναμη

Τα ένθετα των σπειρωμάτων είναι ισχυρότερα , λόγω της ευκαμψίας του ενθέματος που εξασφαλίζει ισορροπημένη κατανομή της πίεσης

· Οικονομικά αποδοτικό και εξοικονόμηση χρόνου

Μειωμένη εγκατάσταση και χρόνος επιθεώρησης

· Διμερής σχεδιασμός
Εγκαθιστά το γρήγορα και εύκολα από κάθε άκρο

· Σχεδίαση FOD
Δεν "αλλοδαπά υπολείμματα αντικειμένων" που σημαίνει ότι δεν πρέπει να αφαιρεθεί η κνήμη


Προσδιορισμός

1_ 副本 .png

Changling είναι ένα διάσημο εργοστάσιο Εισαγωγή Thread με κατασκευαστή προϊόντων άμεσης πώλησης και την πιστοποίηση ISO, καλώς ήρθατε στο χονδρικό σύρμα Tangless ένθεμα νήμα από εμάς.
Εξεταστική