Αυτόματη διακοπή λειτουργίας

Chat τώρα
Λεπτομέρειες προϊόντος

Ο διακόπτης είναι ένα εργαλείο ένθετων συρμάτινων κλωστών, δηλαδή το εργαλείο εισαγωγής κλωσμένου νήματος, το οποίο ονομάζεται επίσης και το οποίο προορίζεται για το σπάσιμο της λαβής τοποθέτησης του ένθετου σπειρώματος του σπασμένου σύρματος.


Ο Διακόπτης διαιρείται γενικά σε δύο τύπους: τον κοινό διακόπτη και τον ημιαυτόματο διακόπτη.


Κατά την τοποθέτηση της λαβής με συνηθισμένο διατρητικό εργαλείο, το άκρο διατρήσεως του διακόπτη διατρήσεως εισάγεται εντός της οπής με σπείρωμα του ενθέματος συρμάτινου σπειρώματος και το άκρο διατρήσεως του διατρητικού στοιχείου αντιτίθεται στη λαβή εγκατάστασης του παρεμβλήματος συρμάτινου νήματος και το άλλο άκρο η Αντιπολίτευση χτυπάται με ένα σφυρί, έτσι ώστε η λαβή εγκατάστασης να ξεκολλήσει εντελώς.


Κατά την τοποθέτηση της λαβής με την αυτόματη διάτρηση, το άκρο διατρήσεως της αυτόματης διάτρησης εισάγεται στην οπή με σπείρωμα του ενθέματος του σύρματος και η λαβή της αυτόματης διάτρησης πιέζεται με το χέρι για να εφαρμόσει την αξονική δύναμη. όταν ακούγεται ο ήχος "κλικ", η λαβή είναι σπασμένη.


自动冲断器.jpg自动冲断器.jpg

Changling είναι ένα διάσημο εργοστάσιο Εργαλείο με τον κατασκευαστή προϊόντων άμεσης πώλησης και την πιστοποίηση ISO, καλώς ήλθατε στο χονδρικό σύρμα Αυτόματη διακοπή tang από εμάς.
Εξεταστική