Ηλεκτρική ενέργεια εργαλείο

Ηλεκτρική ενέργεια εργαλείο
Chat τώρα
Λεπτομέρειες προϊόντος

Πώς να χρησιμοποιήσετε τα εργαλεία δύναμης

1 χρησιμοποιώντας τον ηλεκτρικό εξουσία εργαλείο προσεκτικά, να μην την αφήνετε να πέφτει ή να επηρεαστούν. Είναι καλύτερο να χρησιμοποιήσετε μια μονάδα εξισορρόπησης για να κρεμάσετε τον ανακλαστήρα σας όταν το χρησιμοποιείτε.

2 κατά την αντικατάσταση του εργαλείου εγκατάστασης, πρέπει πρώτα να επιβεβαιώσετε ότι ο διακόπτης τροφοδοσίας βρίσκεται στη θέση «OFF» και τραβήξτε το βύσμα τροφοδοσίας από την πρίζα.

3 Ρυθμίστε τη ροπή σύμφωνα με το πρότυπο προδιαγραφών. Γενικά, αυτό έχει προσαρμοστεί σύμφωνα με τις προδιαγραφές που απαιτούνται από τους πελάτες, όταν φύγει από το εργοστάσιο. Το καρύδι αξόνων προσαρμογέα είναι κλειδωμένο, ανάλογα με το βάθος του μανικιού εγκατεστημένο. Τα δύο παξιμάδια τοποθέτησης πρέπει να κλειδώνεται στο άλλο. Αυτό μπορεί να μετρηθεί με μια vernier δαγκάνα, η οποία τοποθετείται για να εκθέσει το εμπρόσθιο άκρο του προσαρμογέα και το μήκος της ατράκτου προσαρμογέα για να εντοπίσετε την επιθυμητή κλωστή βάθος.

4 εισαγάγετε το μαντρέλι προσαρμογέα στην υποδοχή της ολίσθησης της κύριας μονάδας, ρυθμίσετε την κατεύθυνση του εγκοπή για το εξωτερικό περίβλημα του προσαρμογέα ανάλογα με τις ανάγκες του πελάτη. Την κατεύθυνση του εγκοπή θα πρέπει να είναι κατάλληλος για το χειριστή να θέσει τη λαβή μανίκι? Χρησιμοποιήστε τον προσαρμογέα στερέωσης παξιμάδι για να κλειδώσετε τον προσαρμογέα.

5 μεταφορά ο διακόπτης άμεσης-αντίστροφη αντίστροφη θέση «R» και πατήστε τη συσκευή εκκινητών. Όταν προσαρμογέα mandrel βιδώνεται στην εγκοπή που είναι μεγαλύτερο από το μήκος του μανικιού απαιτείται καλώδιο, η συσκευή εκκινητών και μεταφοράς ο διακόπτης άμεσης-αντίστροφη στη θέση προς τα εμπρός «F», μπει στο μανίκι βίδα στερέωσης λαβή σύρμα την εγκοπή, και η λαβή τοποθέτησης του μανικιού κνήμη είναι προς τα εμπρός, και το κλειδί με το μανίκι κνήμη κάθετα είναι ευθυγραμμισμένο με την οπή με σπείρωμα κάτω από το βιδωτό χιτώνιο. Πιέστε το Εκκίνηση συσκευής και βιδώστε στην κνήμη. Όταν επιτευχθεί το βάθος το νήμα που όρισε η τοποθετώντας συσκευή, το εργαλείο δύναμης θα παύση λόγω της θέσης. Αυτή τη στιγμή δεν απελευθερώνουν τη συσκευή εκκίνησης. Το εργαλείο δύναμης θα περιστραφεί αυτόματα στην αντίθετη κατεύθυνση για να κλείσετε την τρύπα με σπείρωμα. Μεταβείτε στην αρχική του θέση και η εγκατάσταση έχει ολοκληρωθεί.

6 αν χρειαστεί να περιστρέψετε προς μία κατεύθυνση κατά τη διάρκεια της εγκατάστασης, απλά ρυθμίστε το διακόπτη προς τα εμπρός/πίσω στη θέση «F» ή «R» προς την κατεύθυνση της περιστροφής και κάντε κλικ στο η μίζα.

Εξεταστική