Απλό εργαλείο εγκατάστασης

Chat τώρα
Λεπτομέρειες προϊόντος

Εργαλείο εγκατάστασης

Η στενή έννοια των χαλύβδινων συρμάτων Lo σύνολα χαλύβδινο σύρμα Lo σετ εργαλείων εγκατάστασης είναι ειδικά το κλειδί τοποθέτησης, χρησιμοποιείται κυρίως για το χαλύβδινο κούτσουρο στην εγκατάσταση βιδών κλωστή κλωστή, η βασική αρχή του είναι ότι το σετ από σπειροειδές χαλύβδινο σύρμα μέσω οδηγού κοχλία, εξαναγκάζοντας τη συρρίκνωση της διαμέτρου, προκειμένου να περάσει επιτυχώς στον πυθμένα, χωρισμένη σε χειροκίνητο και αυτόματο κλειδί εγκατάστασης. Το γενικευμένο σύνολο εργαλείων εγκατάστασης σπειροειδών χαλύβδινων συρμάτων περιλαμβάνει τα εξής:

1, βρύση: χρησιμοποιείται για την επεξεργασία χαλύβδινο σύρμα μέσα στην εγκατάσταση μιας οπής βίδας του νήματος?

2, κλειδί εγκατάστασης: Σπειροειδές σύρμα από χαλύβδινο σύρμα μέσα στην οπή με σπείρωμα.

3, συσκευή ωθήσεως: χρησιμοποιείται για την εγκατάσταση σπασμένου σύρματος ενός κοχλία βίδας.

4, Αφαιρέστε τη συσκευή κάλυψης: χρησιμοποιείται για την αφαίρεση της οπής με σπείρωμα στα σπειροειδή σύρματα χάλυβα.

5, μετρητής βιδών νήματος: χρησιμοποιείται για δοκιμή τοποθέτησης χαλύβδινου σύρματος μέσα σε μια οπή σπειρώματος κοχλία.

Το Πεδίο Εφαρμογής

Χαλύβδινο σύρμα μετά από μακροχρόνια δοκιμή εργασίας σε ένα προϊόν, μια δομή βιδών είναι αξιόπιστη, η απόδοση καλή, εύκολο στη χρήση. Μέρη μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε διάφορες βιομηχανίες, να χρησιμοποιούν προϊόντα βίδα, είναι το αντικείμενο, όπως χρησιμοποιείται σε: αεροδιαστημική βιομηχανία, ναυπηγική βιομηχανία, αμυντική βιομηχανία, αυτοκινητοβιομηχανία, ηλεκτρονικά εξαρτήματα, όλα τα είδη μηχανημάτων

Πλεονεκτήματα

1.Prolong τη διάρκεια ζωής: επειδή η βίδα σύρμα είναι υλικό από ανοξείδωτο χάλυβα, υψηλή σκληρότητα, κάνουν τη μαλακή βάση αυξήθηκε δεκάδες έως εκατοντάδες κομμάτια της ζωής του νήματος? Αυξάνοντας τη δύναμή του, αλλά και αποφεύγοντας το σκασίρισμα, την αταξία πόρπη.

2.Αύξηση της δύναμης σύνδεσης: μαλακό, όπως η χαμηλή ένταση μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τα υλικά από κράμα αλουμινίου και κράματος μαγνησίου, ξύλο, πλαστικό, καουτσούκ και ούτω καθεξής εύκολα παραμορφώσεις και υλικά χαμηλής αντοχής, αποφύγετε το ολισθηρό μετάξι, το φαινόμενο όπως λάθος δόντι.

3.Η αύξηση της επιφάνειας εδράνου μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να απαιτηθεί ισχυρή σύνδεση και να μην προστεθεί η διάμετρος των οπών του κοχλία των λεπτών τμημάτων του σώματος.

4. αύξηση της φέρουσας ικανότητας της σύνδεσης με σπείρωμα και της αντοχής στην κόπωση: με τη χρήση χαλύβδινου σύρματος μπορεί να εξαλειφθεί ένας κοχλίας κοχλία και η απόκλιση οπών βίδας μεταξύ του βήματος και του τύπου δοντιού, καθιστούν το φορτίο ομοιόμορφα κατανεμημένο έτσι ώστε να βελτιωθεί η φέρουσα ικανότητα του κοχλιωτού σπειρώματος συνδέσεις και αντίσταση στην κόπωση. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε κεραμικές, πλαστικές, γυάλινες και άλλες σκληρές εύθραπτες εύθραυστες συνδέσεις σύνδεσης. Αποτρέψτε αποτελεσματικά το φαινόμενο ρήξης.

5.Το θάνατο της σκουριάς: η σπείρα από χαλύβδινο σύρμα θέτει τα χαρακτηριστικά του ίδιου του υλικού και η επιφάνειά του είναι πολύ ομαλή, χρησιμοποιείται σε σκληρά περιβάλλοντα, όπως η υγρασία, η διάβρωση, δεν θα καταστήσει την αντίστοιχη μήτρα σκουριάς, αποφύγετε λόγω σκουριάς οπές με σπείρωμα δεν μπορούν αφαιρέστε και αντικαταστήστε την ακριβή απώλεια μήτρας. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί στη χημική βιομηχανία, την αεροπορία, τον στρατιωτικό εξοπλισμό και τον άλλο υψηλό συντελεστή ασφάλισης που απαιτείται.

6. Ανθεκτική στη φθορά, ανθεκτική στη θερμότητα, ανθεκτική στη διάβρωση: καθώς η σπείρα από χαλύβδινο σύρμα θέτει πολύ υψηλό φινίρισμα επιφάνειας, μπορεί να μειώσει αποτελεσματικά την τριβή μεταξύ του εσωτερικού και του εξωτερικού σπειρώματος του ίδιου του υλικού, αλλά επίσης να έχει ανθεκτικές στις υψηλές θερμοκρασίες, αντιδιαβρωτικές ιδιότητες. Συχνά μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την αφαίρεση, τοποθέτηση εξαρτημάτων και συχνά γυρίστε την οπή βίδας, παρατείνετε τη διάρκεια ζωής της.

7.Earthquake, αποτρέψτε το χαλαρό: τύπου βίδα ασφάλισης ειδική δομή σε ισχυρό κραδασμούς και σοκ περιβάλλον θα κλειδώσει βίδα στην οπή βίδα, δεν χαλαρά, η κλειδαριά είναι καλύτερη από άλλες συσκευές ασφάλισης. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την τροφοδοσία εξοπλισμού, οργάνων και μετρητών, ακριβείας και αεροδιαστημικής, αεροπορίας, στρατιωτικού εξοπλισμού και άλλου υψηλού συντελεστή ασφάλισης που απαιτείται.

8. Εύκολη συντήρηση: σε περίπτωση σφάλματος επεξεργασίας σπειρώματος ή βλάβης στην επισκευή του εσωτερικού σπειρώματος, χρησιμοποιώντας το χαλύβδινο σύρμα μπορεί να δημιουργηθεί ένα πλέγμα κοχλιών και να χρησιμοποιήσει την αρχική βίδα, γρήγορη και οικονομική. Απλά παραδείγματα, όπως μπλοκ κινητήρα, ειδικά εξαρτήματα από κλωστοϋφαντουργικά προϊόντα, όλα τα είδη αλουμινίου, συρραφή μαχαίρι αργότερα διαλυθεί λόγω της βλάβης μιας οπής βίδα, χτυπώντας και πάλι όσο η εγκατάσταση μιας βίδας, τα σκουπίδια επιστρέφει στη ζωή.

9.Metric μετασχηματισμό δοντιού συστήματος: χρησιμοποιώντας σπειροειδή σύρμα χαλύβδινα σύρματα για μετρικό παρακαλώ - ιντσών παρακαλώ - διεθνής πρότυπο τρύπα νήμα, είναι πολύ βολικό, γρήγορο, οικονομικό, πρακτικό, ισχύει για κάθε προϊόντα εισαγωγής και εξαγωγής.

Σπειροειδές σύρμα χαλύβδινων συνόλων της διαδικασίας συναρμολόγησης

Με γεώτρηση, χτυπήματα, εγκατάσταση συρμάτινου σετ, εγκατάσταση χειρισμού ώσης με τέσσερα κύρια βήματα, δείτε παρακάτω:

1, γεώτρηση

Χρησιμοποιήστε το τραπέζι για να κάνετε το μέγεθος της διάτρησης, το βάθος γεώτρησης είναι μεγαλύτερο ή ίσο με L2. Προσοχή να μην τρυπάνι με κώνο, το τρυπάνι δεν είναι εύκολο να επιλέξει και να φορέσει σοβαρό, δεν πέφτουν στο τσιπ μπορεί να προκαλέσει τη ζημιά. Βαρεμένος μετά από να επιτρέπεται να μαχαιρώσετε τη φύση της ζυγοστάθμισης, το βάθος συρρίκνωσης δεν πρέπει να είναι μεγαλύτερο από 0,4 Ρ, ο μετρητής πάρα πολύ είναι κακός για τα καλώδια της εγκατάστασης.

Εργαλείο εγκατάστασης4881.png

2, πατώντας

Με την αντίστοιχη προδιαγραφή των συρμάτινων σετ ειδικής βρύσης για βρύση, η βρύση πρέπει να υπερβαίνει το μήκος του μήκους του σύρματος, σε όλη την οπή βρύσης, χτυπώντας την ακρίβεια της απόφασης τελικά τυποποιημένης ζώνης αντοχής των τυποποιημένων οπών, ο χρήστης μπορεί σύμφωνα με την απαιτούμενη ακρίβεια της οπής του κοχλία, μεθόδους βρύσης όπως είναι κατάλληλο και μέθοδος λίπανσης, η τυφλή τρύπα χτυπάει με βίαιο τρόπο, όταν είναι απαραίτητο, προκειμένου να αποφευχθεί η σπασμένη βρύση.

Πρέπει να καθαρίσετε μετά από την τρύπηση οπής σπειρώματος κοχλία, διαθέσιμο όπλο πεπιεσμένου αέρα για να φυσήξει, τυφλές τρύπες θα πρέπει επίσης να χρησιμοποιηθούν στην τρύπα του πιστολιού ψεκασμού από κάτω για να καθαρίσει το μακρύ, επίσης, μπορεί να χρησιμοποιήσει μια μέθοδο καθαρισμού για να καθαρίσει.

Εργαλείο εγκατάστασης5686.png

Εργαλείο εγκατάστασης5795.pngΕργαλείο εγκατάστασης5899.png

3, εγκατάσταση

Κανονικά εγκατεστημένη εφαρμογή χειροκίνητο κλειδί σύνολο από μετάξι, μεταξωτά σύνολα εγκοπών στο μανίκι, ο άξονας μέσω του συρμάτινου σετ κολλημένο για να εγκαταστήσετε τη λαβή και βιδώστε μέσα στον οδηγό δακτύλιο, στη βάση, οπές βιδών δεξιόστροφα περιστρεφόμενη άτρακτο. Μικρή εγκατάσταση και 14 x 2 ή περισσότερο χονδρό κλωστή όταν ένα μεταξωτό σετ εγκατάστασης όταν χρησιμοποιείτε την υποδοχή τύπου "T" ή ένα απλό βιδωτό κλειδί για την εγκατάσταση, αλλά θα πρέπει να δώσετε προσοχή στο να μην ασκείτε στο μεταξωτό σετ που έχετε εγκαταστήσει λαβή μεγαλύτερη αξονική δύναμη για να αποφύγετε την ασυνήθιστη σύσφιξη ή την εγκατάσταση της λαβής έχει σπάσει.

Εργαλείο εγκατάστασης6567.png

4, χειριστείτε τη σπασμένη εγκατάσταση

Τρύπα, θέλετε να εγκαταστήσετε τα συρμάτινα σετ ώθησης, η ώθηση γενικά χρησιμοποιεί την εγκατάσταση της λαβής ευθυγράμμισης, με περίπου 200 ga χτυπήματα σφυρί μπορεί να αφαιρέσει, για πάνω από 18 x 2.5 χοντρό νήμα μεταξωτό σύνολο και σύνολο λεπτό νήμα πάνω από 14 x 1,25 μετάξι, με ένα πένσα μύτης βελόνας και να λυγίσει για να εγκαταστήσετε τη λαβή μπορεί να αφαιρεθεί.

5, βγάλτε τα σετ σπειροειδών καλωδίων

Τα προβλήματα κατά τη διάρκεια της διαδικασίας εγκατάστασης ή λόγω του χρόνου ρύθμισης του καλωδίου είναι υπερβολικά μεγάλα, μπορεί να αφαιρεθεί αν χρησιμοποιήσετε το μανίκι, η συσκευή μανικιών τοποθετηθεί σε μεταξωτό σύνολο εσωτερικής τρύπας στη λαβή με σφυρί χτυπώντας, με το χέρι κρατήστε τη λαβή στο νήμα η περιστροφή της τάσης μπορεί να βγάλει τα συρμάτινα σετ.

Εργαλείο εγκατάστασης7365.png

Changling είναι ένα διάσημο εργοστάσιο Εργαλείο με τον κατασκευαστή προϊόντων άμεσης πώλησης και την πιστοποίηση ISO, καλώς ήλθατε στο χονδρικό σύρμα απλό εργαλείο εγκατάστασης από εμάς.

Εξεταστική