Σπείρα-πτυχωτό βρύσες

Chat τώρα
Λεπτομέρειες προϊόντος

Της βρύσης ένθετο νήμα σύρμα είναι επίσης αναφέρεται ως «st τρυπά» (όπου «Άγιος» είναι συντομογραφία από το αγγλικό «τιρμπουσόν»), που είναι μια ειδική βρύση για επεξεργασία το νήμα σύρμα τοποθετήστε οπές στερέωσης και τις δομικές διαστάσεις κατασκευάζονται σύμφωνα με τις εθνικά πρότυπα, όπως GB - 83, της ψιλή μηχανή και χέρι συρμάτων, τα οποία μπορούν να χρησιμοποιηθούν καθώς και.

Της βρύσης ένθετο νήμα σύρμα μπορούν να χωριστούν σε μηχανή ελαφρού κράματος, χέρι βρύση, κοινή μηχανή χάλυβα, χέρι βρύση και ειδική βρύση.

1. ελαφρού κράματος μηχανή και χέρι βρύση: για μη σιδηρούχα κράματα μετάλλων όπως Alcan, από κράμα μαγνησίου και κράμα χαλκού, στον αγωνιστικό χώρο είναι λιγότερο από 2.5 mm και ο αγωνιστικός χώρος είναι μεγαλύτερη από 2,5 mm και ο αγωνιστικός χώρος είναι διπλό.

Σήμανση μέθοδος: STD × p st είναι ένας κωδικός ειδικό εσωτερικό σπείρωμα για εισαγωγή νήμα σύρμα.

Σήμανση παράδειγμα: η ειδική βρύση για την επεξεργασία και την εγκατάσταση προδιαγραφή 8 × 1. 25 ένθετο νήμα σύρμα κάτω πρίζα νήμα χρησιμοποιείται σε ελαφρού κράματος, που έχει επισημανθεί ως st8 × 1. 25

2. κοινό χάλυβα μηχανή και πατήστε το χέρι: το νήμα εσωτερικής χρησιμοποιείται στα μεταλλικά υλικά όπως το χάλυβα, χυτοσίδηρο, χάλυβα χυτηρίων, κ.λπ., είναι μια διπλή βρύση.

3. ειδική βρύσες μπορεί να σχεδιάζονται και να κατασκευάζονται σύμφωνα με τις ανάγκες των πελατών. για παράδειγμα, σε μαλακό αργίλιο, χαλκός ανάποδα και ανάποδα, χέρι τύπου βρύση, βρύσης ειδικό μηχάνημα για ενιαίο κοινό χάλυβα υποκλοπή, πατήστε για ανοξείδωτο χάλυβα, επίπεδη κάτω βρύσης για τυφλή τρύπα βίδα βρύση, βρύσης νήμα, κλπ.

TAP8.jpg

Changling είναι ένα διάσημο εργοστάσιο εργαλείο κατασκευαστής απευθείας πώληση προϊόντων με πιστοποίηση ISO, Καλώς ήλθατε στο Χονδρικό σύρμα σπιράλ-πτυχωτό βρύσες από εμάς.
Εξεταστική