εργαλείο εξαγωγής

Chat τώρα
Λεπτομέρειες προϊόντος

Το εργαλείο εξαγωγής χρησιμοποιείται για να αφαιρέσει το ένθετο σύρμα σύρμα στην κάτω οπή
Χρησιμοποιώντας τη μέθοδο: σφυρί με ένα σφυρί για να το συνδέσετε στο εσωτερικό τοίχωμα τρύπας του χιτωνίου σπειρώματος, και η αντίστροφη κατεύθυνση περιστρέφεται για να βγάλετε το χιτώνιο του νήματος. Η χρήση απλών δεν είναι εύκολο να βλάψει το ίδιο το περίβλημα (ισχύει και για τον τύπο κλειδώματος)

Το ένθεμα νήματος σύρματος κατά τη διαδικασία εγκατάστασης ή λόγω του μεγάλου χρόνου χρήσης του ενθέματος του σύρματος πρέπει να αφαιρεθεί, πρέπει να χρησιμοποιηθεί το σετ, να τοποθετηθεί η εκφόρτωση στην οπή εισαγωγής του νήματος σύρματος, να ευθυγραμμιστεί η λαβή με σφυρί με σφυρί , και χρησιμοποιήστε το χέρι για τη ροπή και πιέστε την κατεύθυνση της λαβής για να αφαιρέσετε το ένθετο του σύρματος. Θυμηθείτε ότι το ένθετο σύρμα δεν τραβιέται κατευθείαν στη διαδικασία αφαίρεσης, για να αποφευχθεί η βλάβη της οπής του εσωτερικού σπειρώματος. 英文 源 文件 .jpg


Changling είναι ένα διάσημο εργοστάσιο Εργαλείο με κατασκευαστή προϊόντα άμεσης πώλησης και την πιστοποίηση ISO, καλώς ήλθατε στο χονδρικό εργαλείο εξόρυξης σύρμα από εμάς.
Εξεταστική